Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

Nom i cognoms*

Teléfon*

Selecciona la teva clínica

Al fer click a enviar estás aceptant la política legal.

ariadna-p

La nostra odontopediatra:

Dra. Ariadna Pujol

La odontopediatria és la branca de la odontologia que s’encarrega de la salut bucal dels més petits de la casa. L’especialista en aquesta disciplina és capaç de detectar possibles anomalies en la posició dels maxil·lars o de les dents i de tractar las caries dentals, més freqüents en els nens pel consum excessiu de sucres, majoritàriament.

Els nens i les seves dents ‘de llet’ tenen unes necessitats molt diferents als pacients adults. Per tant, a la nostra clínica, partint del fet que cada pacient és únic, vam creure imprescindible la incorporació d’una odontopediatra que dediqués el seu temps i la seva formació únicament al tractament dels més petits. La principal diferència entre la odontologia habitual i la odontopediatria és que, tot i tractar les mateixes malalties en segons quins casos, aquest últim especialista sap com comunicar-se amb els nens i està especialitzat en manipular i tractar les seves diminutes dents. A més de detectar problemes de creixement de la cavitat bucal, de buscar solucions a traumatismes i fractures i de prevenir la càries dental, l’odontopediatra s’encarrega de revisar que la higiene dental s’estigui fent correctament.

 

Gràcies a la nostra especialista, els pacients més petits tenen a qui acudir quan senten dolor, molèsties o bé els pares necessiten pistes sobre com netejar la seva boca. La higiene dental s’ha de començar des del néixer, amb una gasa humida per netejar les genives i crear l’hàbit ben d’hora. La dentició primària és tant o més important que les dents permanents, donat que els problemes que els puguin afectar es veuran reflectits en les noves peces dentals. Els nens han d’aprendre a rentar-se les dents quan abans millor, i la manera perfecta de fer-ho és interpretant l’hàbit com un joc. Fins als dos anys els pares hauran d’ajudar als seus fills, però a partir d’aquesta edat ja es podran espavilar sols.

 

La nostra odontopediatra s’encarregarà de recordar a pares i nens que les dents s’han de rentar després de menjar i, sobre tot, abans d’anar a dormir. L’ús de fil dental és indispensable, i els pares han d’ensenyar al seu fill com utilitzar-lo degudament. A més de la higiene dental a casa, és essencial visitar la clínica dental cada sis mesos per revisar l’estat de la boca i determinar un diagnòstic i un tractament ràpids si ha sorgit algun problema. La millor manera de cuidar la salut bucodental dels més petits és actuant amb prevenció.

L’educació bucodental des de la infància