Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

Nom i cognoms*

Teléfon*

Selecciona la teva clínica

Al fer click a enviar estás aceptant la política legal.

raul

El nostre implantòleg:

Dr. Raül Minoves 

L’implant dental és un producte sanitari dissenyat per a poder substituir l’arrel de les dents que falten i mantenir la peça dental artificial subjecta. Habitualment té forma de rosca i està fabricat amb materials biocompatibles, com el titani, que no produeixen reacció de rebuig i permeten la seva unió a l’os.

Els implants dentals han revolucionat la nostra professió els últims anys. Gràcies a aquests petits dispositius, el tipus de tractament que podem oferir als nostres pacients és excel·lent tan en l’estètica com en la funció. Com en tots els camps de la medicina, la investigació ens porta noves tècniques i nous tractaments que milloren els resultats i augmenten la satisfacció del pacient. Avui en dia la col·locació d’implants amb pròtesis immediates, dents i implants al mateix dia o amb cirurgia mínimament invasiva són un exemple dels nous tractaments que podem oferir. Utilitzem implants de la marca STRAUMANN, que és una de les empreses líders del sector.

 

Un implant dental és un petit cargol que fa la funció d’arrel. Aquesta peça s’introdueix directament a l’os del maxil·lar o de la mandíbula per restaurar una dent perduda. De fet, si ens falten peces dentals, els implants ens proporcionen la qualitat de vida que teníem abans i ens ajuden a recuperar les funcions vitals de les dents: parlar, menjar, deglutir, respirar, expressar… Cal recordar que el nostre somriure és part de la nostra personalitat i, com a tal, hem d’esforçar-nos per conservar el seu estat òptim. Els implants dentals ens donen un cop de mà per recuperar l’alegria i la funcionalitat d’aquestes peces tan preuades que tenim: les dents.

 

Una vegada col·locat l’implant o els implants, a sobre s’hi fixa la restauració, que pot ser una corona, un pont o bé una pròtesi completa. Sabem que hi ha altres solucions per reemplaçar les dents perdudes, però la implantologia ha demostrat ser la tècnica més efectiva i fiable. En persones joves, grans, petites… En qualsevol cas és la solució més desitjable. Quines són els seus avantatges principals? S’assemblen a les dents naturals, construeixen una base molt sòlida per col·locar la restauració definitiva, fan innecessari el tall de les dents veïnes (com és el cas dels ponts dentals), proporcionen una fixació segura per a les pròtesis i poden prevenir la pèrdua òssia.

 

Un tractament d’implants dentals sol constar de tres fases diferenciades: planificació de la rehabilitació, intervenció quirúrgica i fixació de la restauració. Entre la segona i la tercera fase es produeix un procés anomenat osteointegració, pel que la peça s’adapta a l’os del maxil·lar. És per això que, abans de posar la restauració definitiva, el pacient s’haurà d’esperar unes setmanes a que finalitzi la osteointegració (i la cicatrització). Mentrestant, portarà una pròtesi provisional. Una vegada ha finalitzat del tot la intervenció, el pacient ha de tenir cura del seu nou somriure a través de controls periòdics i una bona higiene bucal.

 

Però les avenços tecnològics no s’acaben aquí. Als nostres centres som capaços de posar implants en un sol dia, reduint l’espera entre la fase dos i la tres i també les visites a la clínica. La tècnica de càrrega immediata permet col·locar els implants i les dents fixes en menys de 24 hores.

¿Estàs pensant en recuperar dents perdudes?