Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

Nom i cognoms*

Teléfon*

Selecciona la teva clínica

Al fer click a enviar estás aceptant la política legal.

albert

El nostre especialista en pròtesis dentals:

Dr. Albert Ventura

Una pròtesi dental és un element artificial destinat a restaurar l’anatomia d’una o varies peces dentals, restaurant també la relació entre els maxil·lars, retornant la dimensió vertical i substituint les dents. Per confeccionar les pròtesis ens basem en la màxima estètica, naturalitat i qualitat dels materials. La teva comoditat és la nostra prioritat.

Gràcies als avanços tecnològics actuals, ara és possible rehabilitar tota la boca de forma ràpida, còmoda i tranquil·la. Les pròtesis dentals són dispositius que permeten recuperar totes les dents perdudes, però n’hi de diferents tipus. De fet, a Clínica Dental Mercè Pedrós disposem de quatre alternatives diferents per adaptar-nos al màxim número de pacients possible:

 

  1. Pròtesi dental fixa: és una solució permanent indicada per a substituir totes les dents de la boca. Es tracta de peces individuals, fabricades amb metall i ceràmica de primera qualitat, suportades per implants. Igual que les peces naturals, les dents noves canviaran l’aspecte del teu rostre i t’ajudaran a recuperar la funcionalitat i l’estètica de la cavitat oral. La pròtesi dental fixa ofereix una gran resistència i durabilitat, i el resultat és el millor possible.
  2. Sobredentadura: com el cas anterior, la sobredentadura és una solució permanent indicada per a substituir totes les dents. Es tracta d’una estructura metàl·lica suportada per implants que conté peces dentals fabricades amb ceràmica de primera qualitat. Quin avantatge té aquesta opció respecte l’anterior? Que ofereix al pacient la tranquil·litat i l’estètica d’una dentadura fixa però també la comoditat de poder-la treure de tant en tant: per netejar-la, per dormir, etc.
  3. Pròtesi dental híbrida: quan falten totes les dents, també tenim la pròtesi dental híbrida com a alternativa. Després de col·locar implants dentals al llarg de tota l’arcada, s’hi fixa a sobre una pròtesi de base metàl·lica que conté les peces dentals artificials. Amb la pròtesis híbrida, el pacient obté una solució estètica que li permet recuperar el somriure, l’expressivitat i la funcionalitat de la boca.
  4. Dentadura postissa: es subjecta sobre la geniva o sobre les dents que el pacient encara conserva. Son dispositius que es treuen i es posen, fet que facilita la higiene oral i que permet netejar-les assíduament. És una de les solucions més sol·licitades per persones grans. Quins són els seus inconvenients? Que, al no estar unides a la boca per mitjà d’implants dentals, poden desprendre’s de l’arcada i provocar molèsties i ferides a l’interior de la cavitat bucal. A més, el pacient necessita un període inicial per adaptar-s’hi: parlar bé, menjar, beure, etc.
Recupera una o varies dents perdudes