Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

Nom i cognoms*

Teléfon*

Selecciona la teva clínica

Al fer click a enviar estás aceptant la política legal.

natalia
eva

Les nostres ortodoncistes:

Dra. Eva Perujo
Dra. Natalia Mateo

Amb l’ortodòncia aconseguim que les teves dents tinguin la millor funcionalitat i estètica possible. Aquesta especialitat és una de les més complexes a realitzar, per tant s’ha de dur a terme de la mà de bons professionals especialitzats.

Amb l’ortodòncia aconseguim que les teves dents tinguin la millor funcionalitat i estètica possible. Aquesta especialitat és una de les més complexes i, per tant, s’ha de dur a terme per bons professionals especialitzats. Sobre tot, és important que dominin les noves tècniques estètiques que s’han tornat tant populars: ortodòncia lingual, invisible, de porcellana…

 

A la nostra clínica comptem amb una ortodoncista especialitzada en un dels màsters més prestigiosos d’Espanya. Per tant, podem afegir als tractaments convencionals les últimes novetats amb ortodòncia totalment invisible ja que es realitza per la part interna de les dents. Volem també donar gran valor a l’ortodòncia en els adults, cada dia més important en la salut bucodental i en el tractament multidisciplinari. L’estètica dental també ha aterrat al terreny de l’ortodòncia per oferir grans resultats i conduir tractaments estètics des del principi fins al final. Tot i així, a banda d’aquestes prioritats, volem destacar les bondats de les diferents alternatives, no només de la ortodòncia lingual o dels alineadors transparents:

 

  1. Ortodòncia lingual: fins ara, és el tractament més discret que s’ha dissenyat i, per això, cada cop són més els pacients que el prefereixen. La ortodòncia lingual està composta de brackets metàl·lics que tenen una particularitat: es col·loquen a la cara interna de les dents. Els demés no es donaran compte que portes brackets i, de fet, ni tu mateix ho apreciaràs. Quan es va començar a desenvolupar, aquest tractament era molt costós i complex, i els resultats moltes vegades no acomplien amb les expectatives del pacient i el dentista. Tot i així, els últims avenços tecnològics han fet d’aquesta alternativa una veritable revolució.
  2. Ortodòncia invisible: és el tractament més realitzat en els últims anys. En comptes de utilitzar els brackets habituals, fa servir fèrules transparents i extraïbles que el pacient es pot treure i posar per menjar i rentar-se les dents. Aquestes fèrules estan fetes a mida per a cada persona i substitueixen els altres sistemes d’ortodòncia. A més, estan indicades especialment per aquells pacients que, per motius laborals o estètics, no volen recórrer a altres tractaments per arreglar-se les dents.
  3. Ortodòncia estètica: està composta per brackets de safir o de porcellana, que es camuflen amb el color de les dents. La ortodòncia estètica va ser un dels tractaments que va revolucionar aquest camp de la odontologia, però ara ha quedat lleugerament desfasada. No obstant això, segueix essent una opció molt apreciada per adults joves que no els fa res mostrar lleugerament el tractament, però que es neguen a tenir un
  4. Ortodòncia tradicional: els brackets metàl·lics de tota la vida encara es porten, sobre tot quan es tracta de corregir les dents de petits i adolescents. Gràcies a aquest tractament ortodòntic tant conservador, el pacient pot alinear les peces dentals amb el menor temps possible i aconseguint uns resultats excel·lents. Tot i així, els arcs i els brackets son visibles, i la seva estructura metal·litzada pot causar molèsties a la boca, com també ocasionar ferides internes. Però aquests petits inconvenients solen desaparèixer passats els primers mesos del començament.
Vols alinear el teu somriure?