Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

Nom i cognoms*

Teléfon*

Selecciona la teva clínica

Al fer click a enviar estás aceptant la política legal.

merce

La nostra especialista en estètica dental:

Dra. Mercè Pedrós

L’odontologia estètica és una especialitat que soluciona problemes relacionats amb la salut bucal i l’harmonia estètica de la boca en la seva totalitat. El somriure és una de les expressions que més diferencien als humans dels animals. Des del punt de vista anatòmic, el somriure es pot analitzar estudiant cada un dels seus components: llavis, genives i dents.

L’estètica dental és molt important en la bellesa de cada rostre i, per tant, de cada persona. Estudiar cada cas, cada somriure com a únic en el món és el nostre objectiu. Per aconseguir-ho, posem a disposició dels nostres pacients totes les innovacions en aparatologia i material dental. El nostre especialista estudia cada tractament amb fotografies, radiologies digitals i models per donar-te un somriure immillorable. L’estètica dental es preocupa de les asimetries, les separacions poc agradables entre les dents, els canvis de coloració, les fractures.. Tot això a través de diferents tractaments, cada un d’ells adaptat a necessitats particulars. Quins són?

 

  • Blanquejament dental: és una opció segura, senzilla i còmode que ens ajuda a recuperar la tonalitat blanca i brillant de les dents naturals. Hi ha tres modalitats de blanquejament: el que es realitza completament a la clínica amb llum LED, el que el pacient fa des de casa amb l’ajut del dentista i el que combina les dues alternatives. El preferit fins ara ha estat el combinat, ja que recull les bondats del tractament a la clínica i la comoditat d’acabar-lo des del domicili. ¿En què consisteix exactament? Es fan dues o tres sessions a la clínica dental amb llum LED i, posteriorment, al pacient se li entreguen fèrules especials que haurà de dur a la nit i haurà d’omplir amb agents blanquejants. Tot i ser un tractament conservador, els resultats són de somriure de cine.

 

  • Contornejat dental: és un tractament que s’ha de dur a terme amb molta delicadesa, pel que necessita d’un especialista format i ben qualificat. El contornejat dental sempre ha d’estar a les mans d’un expert en estètica dental, amb l’objectiu d’aconseguir els resultats que es busquen i d’evitar complicacions innecessàries. A través d’aquesta tècnica és possible eliminar interferències o anomalies morfològiques de les dents, com per exemple uns canins massa punxeguts o uns incisius centrals massa llargs i desiguals. En algunes ocasiones,es pot recórrer al contornejat dental com a complement del blanquejament. Es fa de forma progressiva perquè el pacient pugui apreciar els resultats a mesura que es va avançat. Recordem que és un tractament delicat i irreversible.

 

  • Carilles estètiques: son unes fines làmines de porcellana que es col·loquen a la part externa de les dents, adherides just sobre l’esmalt. L’objectiu de les carilles és corregir problemes estètics causats per agents diversos que han provocat fractures, decoloració, caires o restauracions prèvies. Aconsegueixen resultats notables: unes dents més blanques, més uniformes i, en definitiva, més boniques. Són capaces de corregir la forma de les peces dentals, com també disminuir girs i altres imperfeccions. A més a més, són molt resistents i, si es cuiden seguint les instruccions de l’especialista, poden durar molts anys.
¿Estàs pensant en millorar l’estètica del teu somriure?