Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

Nom i cognoms*

Teléfon*

Selecciona la teva clínica

Al fer click a enviar estás aceptant la política legal.

rosa

Una de les nostres higienistes:

Rosa Creus

No tenir cura de les nostres dents deriva en càries, halitosi, malalties de les genives… La millor manera de prevenir-ho és amb una bona higiene bucodental realitzada per l’higienista un o dos cops a l’any, i acompanyar les neteges professionals d’una revisió. A més de mantenir la boca lliure de bactèries, aquest especialista ens facilita instruccions per una bona higiene a casa.

La neteja dental professional és un procés indispensable per gaudir d’una bona salut bucodental. El procediment consisteix en l’eliminació de tot el carrall que es forma a les dents, amb l’objectiu de deixar la boca ben neta i evitar el desenvolupament de patologies varies, com la gingivitis, la periodontitis o la càries dental. La tècnica que segueixen els nostres especialistes és senzilla i ràpida, però a la vegada molt efectiva. Recordem que és necessari fer-se una neteja almenys una vegada a l’any. Els hàbits d’higiene a casa son suficients per eliminar les bactèries, però no per frenar l’acumulació d’algunes d’elles a la superfície de les dents.

 

Ens trobem davant d’un dels pocs tractaments que no necessita anestèsia, per tant es dedueix que es tracta d’una procediment totalment indolor i que no representa cap mena de molèstia pel pacient. Per fer una neteja dental s’utilitzen instruments d’ultrasò que permeten al professional desprendre’s del càlcul. Els beneficis de la neteja dental professional no només repercuteixen en l’estètica del somriure, sinó que també ens ajuda a preservar la salut de totes les estructures dentals. Encara que hem dit que s’ha de fer almenys una vegada cada dotze mesos, és veritat que a segons quins pacients, més propensos a desenvolupar carrall, se’ls recomana que contactin amb l’higienista més sovint.

 

Aquest procediment no suposa, sota cap concepte, un substitut per la higiene dental que es realitza al domicili, ans al contrari: s’ha de fer tot de forma complementaria. Les neteges professionals són una clara mostra de que més val prevenir, abans que curar, i que val la pena vetllar per una bona salut bucodental al llarg de tota la nostra vida.

¿Quan temps ha passat des de la última revisió dental?